streda 27. augusta 2014

Jakub Hanzlík je pripravený na Czech Beast 2014

Pred 2 mesiacmi keď sme spolu začali spolupracovať, Jakub robil tento Anaeróbny laktátový mixed modal test s časom 4:07 min (pauza 12 min a ešte raz to isté) a druhým časom 4:42 min . Vedel som, že potrebujeme zlepšiť hlavne jeho aeróbny systém a takisto anaeróbny laktátový systém (jednoducho byť výkonnejší v krátkom časovom úseku do 5 min zhruba) a nešetriť si tempo pre zrýchlenie.

Jakub Hanzlík počas aeróbneho mixed modal tréningu: for time:
Row 500m
30 wall balls - unbroken
Row 400 m
20 wall balls- unbroken
Row 300m
10 wall balls- unbroken

Jakub robil zhruba 120 minút čisto aeróbneho cyklického tréningu (veslovanie, plávanie) a zhruba 120 minút čisto aeróbneho mixed modal tréningu za týždeň. To máme 4 hodiny plus správne dávky a načasovanie Anaeróbneho tréningu počas týždňa súčasne pri priorite Front squat, Back squat a technika vzpierania a množstva tréningu štrukturálnej rovnováhy a tréningu skillov!

Včera utorok ten istý test a napísal som mu, že cieľ je dať to pod 3:30 min. Čas 3:06 min
for time: (video)
15-12-9
Power clean - 52,5 kg
Burpees

Okrem toho išiel hore aj Jakubov Front squat, Power clean, Split Jerk, Amanda...

Znie to komplikovane? Áno, nie je to jednoduché, ale s vedomosťami od OPT CCP kurzov Assessment a Program Design to je možné a stále sa mi to len potvrdzuje, že ak sa to robí správne, je to magické. Ak sa to robí nesprávne, je to nebezpečné pre klienta!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára