nedeľa 24. novembra 2013

V čom je ten rozdiel?

Je to omnoho viac.
V nedávnom článku: Aký je Tvoj hlbší umysel? som vysvetlil, prečo je dôležité poznať svoje kroky a rozumieť im.
Podobné názory má aj Ross Enamait z www.rosstraining.com  a CT Fletcher. Ja sa stotožňujem s ich postojom k životu/tréningu. V čom je ten rozdiel, že vy sa snažíte a robíte to isté ako váš kolega, no on sa posúva viac napred, ďalej a ďalej? Neberiem do úvahy nič iné, len tréning. Robíte tie isté cviky, tie isté série, opakovania. Vaše zadanie je identické, pretože vaše ciele aj schopnosti sú rovnaké. Ako je možné, že on je stále vpredu a uteká vám? Je v tom omnoho viac, než len druh cviku, počet opakovaní x počet sérií. Je to omnoho viac, než len prísť, odtrénovať a ísť domov. Je to omnoho viac, než len jesť ako najlepšie vieš.
Je v tom OMNOHO VIAC!



Koľko sústredenia, myšlienok, času a svojej duše vložíš do vlastného tréningu/činnosti, o to viac získaš späť. Ako pristúpiš k svojmu zadaniu pre tréning závisí od teba. Zázraky sa nedejú samé a popravde žiadne ani neexistujú. Všetky marketingové zázraky typu: 6 minutes Abs, 10 minutes core training, Super extra chest training, bla bla bla...sú nezmysel. Keby to bolo také jednoduché, všetci by sme chodili s buchtami na bruchu a boli vysekaný jak Arnold. Všetci by sme boli nadľudia. Realita je však inde.

Jedna z ciesť, ako objaviť svoj potenciál a posunúť ho, je konštantne zotrvať pri nejakej činnosti. Nemeniť každý mesiac rôzne tréningové metódy, lebo ste nevideli požadované výsledky, ktoré si vyžadujú dlšiu dobu. Držte sa jednoduchého zadania a spravte 100% pre to, aby ste z neho vyťažili maximum.



A čo je maximum? Pokiaľ ho nenájdeš a nepôjdeš "ďalej", tak nikdy nezistíš ako ďaleko dokážeš ísť. Všetci ho môžeme objaviť, skutočne všetci. Aj TY!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára