pondelok 30. marca 2015

Athlete Camp - 25. apríla v CrossFit Redoubt

Je mi cťou oznámiť, že po dvoch úspešných Athlete Campoch v CrossFit Pressburg a CrossFit Hometown, je tu ďalší!

Athlete Camp (AC), ktorý organizuje MBT je exkluzívnou možnosťou pre trénerov, súťažiacich a nadšencov v Sport of Fitness, ktorí sa chcú posunúť napred vo svojom výkone, vedomostiach a skúsenostiach. MBT Athlete Camp je jediný svojho druhu v celej strednej Európe. 


V súčasnosti je výkon súťažiacich na súťažiach odzrkadlením spôsobu tréningu každého súťažiaceho počas jeho tréningovej prípravy. Konkurencia je silná a dúfať, že VÁŠ tréning náhodne zafunguje už nestačí pre podanie najlepšieho výkonu.


Viete ako analyzovať a zhodnotiť vaše slabiny? 

Viete ako prioritizovať určité cviky v silovom tréningu? 
Viete ako načasovať tréningovú fázu na obdobie akumulácie, intenzifikácie a predsúťažnej fázy? 
Viete ako trénovať aeróbny systém súčasne pri zvyšovaní absolútnej sily?
Viete ako atakovať workout a určiť si VAŠU najlepšiu stratégiu pre daný workout?
Viete ako sa stravovať počas súťažného dňa?
Viete ako nastaviť tréningový týždenný rozvrh?


Ak ste na otázky nevedeli odpovedať, prihláste sa!



Miesto: CrossFit Redoubt
Adresa: Viničná 8
Nové Zámky 94001 Slovak Republic
Dátum: 25. apríla 2015

Program:
1. Vzdelávanie ako dosiahnuť najvyšší športový výkon
2. Tréning a príprava na súťaž
3. 3 testovacie workouty
4. Individuálna analýza výsledkov



Prihlásiť sa môžete na e-mailovej adrese: bohumel.michal@gmail.com

Po príhlásení je potrebné previezť platbu bankovým prevodom na účet (bez úhrady nie je prihlásenie platné).

Číslo účtu: IBAN: SK2009000000000233690006
BIC: GIBASKBX
Variabilný symbol: 2504
Suma: 35 €
Do poznámky: Meno a Priezvisko; vaša osobná mailová adresa

(na mailovú adresu vám bude zaslaný vzdelávací materiál)



Pre koho je Camp vhodný?
- Camp je vhodný pre trénerov, atlétov - každého, kto sa chce zlepšiť v oblasti prípravy na súťaže alebo dozvedieť sa ako posunúť SVOJ výkon na vyššiu úroveň


Prečo je tento Camp exkluzívny?
- Je to tretí camp pre atlétov svojho druhu v strednej Európe
- Odborné vedomosti a skúsenosti od trénera Michala Bohumela, ktorý má niekoľkoročné skúsenosti vďaka štúdiu a práci s kanadským trénerom Jamesom “OPT” FitzGeraldom - víťazom prvých CrossFit Games 2007 a súčasne trénujúcim ako klient kanadského trénera Michaela FitzGeralda
- Každý prihlásený získa po registrácií vzdelávací materiál, kde nájde teoretickú prípravu a rady k praktickej časti , ktoré je užitočné vedieť ešte pred samotným začiatkom Campu! Počas Campu budeme stavať na tom, že tieto základy máte zvládnuté


Čo získate zúčastnením sa Campu?
- Jedinečné teoretické vedomosti a praktické skúsenosti ako najlepšie riadiť VÁŠ “motor” a výkon
- Budeme testovať výkon v 3 testovacích workoutoch a následne každý dostane individuálnu analýzu výsledku a výkonu
- Motiváciu do ďalšieho rozvoja


Čo sa budeme učiť a robiť?
- Pracovať na sebe individuálne s cieľom odlíšiť sa od konkurencie svojim výkonom na súťaži
- Ako správne “natankovať  to správne palivo” pre podanie maximálneho výkonu pri rôznych druhoch workoutov
- Ako sa správne rozcvičiť a pripraviť telo pre maximálny výkon pri rôznych druhoch workoutov
- Analyzujeme jednoduché pohyby ľudského tela pre zistenie prípadných disbalancií v pohybe
- Ako zvoliť vhodné tempo počas workoutu podľa individuálnych schopností a charakteristík jednotlivca
- Testovať výkon všetkých energetických systémov počas 3 workoutov zameraných na všetky energetické systémy
- Analyzovať výsledky každého jednotlivca
- Ako upraviť VÁŠ tréningový program v budúcnosti pre zlepšenie limitujúcich faktorov vo výkone a pohybovať sa bližšie k svojmu potenciálu
- Ako trénovať a upraviť VÁŠ tréningový program pred súťažou
- 1 celý deň vzdelávania a testovania s ostatnými športovcami
- Priestor pre individuálne Q&A's

Referencie od účastníkov predošlých Athlete Campov:
Jiří Holub: "Celý program mě zaujal. CrossFit není o CrossFite, ale hlavně o silovém programu. Athlete Camp doporučuji každýmu, kdo chce v CF soutěžit."

Monika Tatíčková: "Athlete Camp bych doporučila hlavně lidem z okolí, hlavně nováčkům, který si myslí, že když budou dělat velký objem, tak že budou lepší a lepší (a žádnou sílu).

Jozef Vereš: "Zistil som svoje najslabšie miesta počas dvojdňových testov a naj vec bola -> spôsob tréningu týchto slabín, odstraňovanie disbalancií. Veľký "ahaa" moment boli informácie o nutričnom timingu, čo jesť pred silovým/aeróbnym tréningom a funkčný screening pohybu. AC odporúčam každému atlétovi, poznatky z kurzu mi usporiadali CF chaos, pomohli nastaviť tréningy podľa nových kritérií. Ďakujem Michal, že vďaka Tebe môžem rásť...a stále vidím miesto a priestor na posun."

Miroslav Skála: "Nejhodnotnější věc během Athlete Campu v CrossFit HomeTown byl systém tréninků, jak rozplánovat tréninky, na co je "především" zaměřit. Do svích tréninků zapojím více dřepů, začnu cvičit i ráno - chůze, veslo, plavání. Dozvěděl jsem se víc, než jsem čekal, takže spokojenost. Athlete Camp určite doporučuji, protože spousta lidí cviční úplně jinak, než by měli a nezaměřují se tolik na posílení konkrétních slabin, protože si je třeba ani neuvědomují. Jsem velice spokojen a děkuji za spoustu rad a informací, které jsem dostal."

Nikola Tesařová: "Nejhodnotnější věc byla jak správně dýchat pri tréninku a jak moc to má vliv na výkon. Největší "ahaa" moment byl, když jsme probírali problematiku přítahú a důvody proč při jejih nácviků u začátečníku neni vhodné používat expander. Do tréninků se budu snažit zapojit správné dýchání, dostatečnou regeneraci, informace o potréninkové stravě, trénink slabin na které jsme v průběhu kempu přišli. Athlete Camp rozhodně doporučuji každému, kdo má zájem rozšířit svoje poznatky o CF, trénování a všem okolo. Kurz měl pro mě obrovskou informativní hodnotu a byl také velkou motivací se zlepšovat."

Jakub Musil: "Nejhodnotější věc byla, že je při cvičení důležité myslet na dýchaní, což by podle mě výrazně ovlivnilo výsledky sobotního wodu. Zaujala mě hlavně diskuse o funkčním bodybuildingu. Athlete Camp bych doporučil určite všem...nezáleže na fyzické zdatnosti."

Jakub Hanzlík: "Detaily ohledem Program Designu byla nejhodnotnější věc během Athlete Campu. Nové poznatky použiju při tréninku svých klientů. Athlete Camp bych doporučil všem."

Jakub Šula: "Odhalení svých slabin byla nejhodnotnější věc. Do tréninku se budu snažit zapojit vše poznatky, hlavně se zaměřím na cykly. Athlete Camp bych doporučil všem, včetně kondičních cvičencům."

Jakub Kmeťko: "Najhodnotnejšia vec na Athlete Camp v CrossFit Hometown bola, že sme diskutovali rozdiel medzi "fitness TRAINING" vs. "fitness TESTING". Môj najväčší "ahaa" moment bol, že oriešky a low carb stravovanie ma silnejším nespravia. Do tréningu zapojím viac cviky základné cviky s externou záťažou - weighted pull ups / dips a progresiu v nich. Athlete camp nieje len pre atlétov, odporučil by som ho cvičencom , ktorí chcú posunúť svoj Level of Fitness vyšie."

Adam Sámel: "Athlete Camp by som učite doporučil. Z hľadiska sebavzdelávania a poznatkov o svojom výkone, výborná vec. Možnosť transformácie aj do tréningu ľudí vo svojom gyme."

Konkrétny časový harmonogram bude upresnený neskôr!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára