piatok 6. decembra 2013

OPT - Big Dawg Online Winter Competition 2013

Som veľmi rád, že po roku je tu ďalšia online súťaž, ktorú organizuje moje materské tréningové a vzdelávacie centrum - Optimum Performance Training v Arizone.
Tohtoročná Big Dawg Online súťaž nie je len súťaž. Ako aj minulé roky, je to spojenie workoutov, ktoré preveria vašu súčasnú formu, ale takisto aj kvalitného vzdelania. MBT ani tento rok nebude chýbať pri súťaži.

Súťaž sa bude konať 14. a 15. decembra 2013 a každý deň budú 2 súťažké workouty. Je potrebná registrácia, po ktorej budete mať prístup k WEBINÁRU, kde James vysvetlí čo sa skrýva za danými workoutami a mnoho iného. Ak si chcete otestovať svoju formu pred CrossFit Open, toto je dobrá šanca, po ktorej zistíte svoje slabiny a môžete ich zlepšiť.

Dátum: 14. a 15. decembra
Miesto: tvoj gym
Registrácia: $25 - koniec registrácie 11. decembra

Víťazi získajú atraktívne ceny. 
Pre registráciu kliknite SEM! 
Pre viac informácií, prejdi na stránku súťaže SEM!




Zakladateľ, majiteľ a riaditeľ James "OPT" FitzGerald je víťazom prvých CrossFit Games 2007. Jeho dlhoročné skúsenosti z mnohých športov a neskôr aj Sport of Fitness predáva trénerom po celom svete. Vrámci jeho trénerského certifikačného programu - Coaching Certification Program (OPT CCP) učí trénerov ako trénovať športovcov, klientov bez ohľadu na vek a šport. MBT je jediným trénerským zázemím so vzdelaním CCP programu na Slovensku.


Svoj výkon môžete posunúť cez individuálny tréningový program.
 Pridajte sa k ostatným MBT klientom a odlíšte sa od konkurencie svojim výkonom.

+421 907 159 402
bohumel.michal@gmail.com




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára